Mammaträning

MammaRun

-

För dig som vill komma igång med löpträning efter graviditet och förlossning.MammaRun ingår i mammaMagekonceptet som Katarina Woxnerud har tagit fram.
På mammaRun bygger vi upp och stärker kroppen stegvis för att kunna springa i ”vanliga” löpgrupper/egen löpning på ett skonsamt sätt.

Passen som bla innehåller löpskolning, löpning, styrka  genomförs oavsett väder!

För vem: För dig som har kommit en bit med aktiveringsövningarna + 6 mån efter förlossning är en ”mall”.

Antal platser:

10st


Anmäl intresse till:

caroline@fitnessandfriends.se

MAMMAMAGE SMALLGROUP PT STEG1

-

Specialanpassad träning för dig som nyss fått barn eller som inte kommit igång med träningen efter din graviditet.

Kroppen påverkas mycket efter en graviditet och förlossning och många mammor drabbas även av något som kallas diastas recti, vilket betyder en magmuskeldelning. Denna delning kan även bli bestående om man inte tränar på rätt sätt efter förlossningen. Dessutom töjs dina bäckenbottenmuskler ut med ungefär 250-300% och de behöver därför också tränas upp för att återfå sin styrka och elasticitet.Steg 1

Under steg 1 får du vägledning och träning till hur du hittar och aktiverar dina bäckenbotten- och magmuskler samt stärker upp dem succesivt. Efter hand kommer vi även lägga in styrkeövningar för resten av kroppen.

Vi träffas 6 gånger 1 gång i veckan och du är välkommen att delta efter din efterkontroll, ditt barn är också välkommet att följa med.

Du kommer även få med dig de övningar vi går igenom på passet så att du kan träna dessa själv emellan gångerna vi ses.

Pris: 2400 kr för 6 tillfällen.

Nya grupper startar regelbundet

 

Antal platser:

6st


Anmäl intresse till:

caroline@fitnessandfriends.se

MAMMAMAGE SMALLGROUP PT STEG 2

-Steg 2

Steg 2 är till för dig som har gått steg 1 och vill komma vidare med din träning och utmana kroppen lite mer, samt för dig som kommit lite längre med din träning och har varit på en MammaMage-konsultation hos mig tidigare.

Men även här är det stort fokus på att stärka upp bålen då den är väldigt väsentlig i allt vi gör, både i träningen och vardagen.

Vi träffas 6 gånger 1 gång i veckan och ditt barn får också följa med men det underlättar om barnet inte kryper eller går ännu.

Pris: 2400 kr för 6 tillfällen. Max 6 personer.

Nya grupper startar regelbundet.

Vi har babygym och filtar att låna till din bebis och all träning sker inomhus och leds av vår Personliga tränare Caroline som gått extrautbildning som fokuserar på träning under och efter graviditet och är Cert. Mammamagetränare.

Antal platser:

6


Anmäl intresse till:

caroline@fitnessandfriends.se

Mamma PT

-

För dig som vill ha individanpassad och säker träning efter din graviditet - vi har full fokus på dig!Du tränar tillsammans med din PT efter dina förutsättningar och mål. Din PT hjälper dig med rätt träning, kost, samt coachar och peppar dig så att du kan nå de resultat du vill ha.

 


Anmäl intresse till:

caroline@fitnessandfriends.se