Rhodos 2024


Vi gör det igen! Till samma fantastiska destination!

Fitness & Friends arrangerar årets träningsresa den 29/9 – 6/10 2024. Vi ger dig åter möjligheten att prova detta fantastiska sätt att träna och umgås. Vi förlänger sommaren tillsammans på Fyrstjärniga Levante – Powered By Playitas, där vi kommer att ha en härlig träningsvecka tillsammans. Här kommer det att finnas träning för alla! Både för den som vill ge järnet, ta det lite lugnt eller kanske bara för att komma igång.

Under veckan tillsammans är målet att hämta ny energi, träna, äta och dricka gott, umgås och ha roligt. 

Du kommer dagligen bjudas på ett brett utbud av träning i olika former. Morgonpromenader längs havet, styrketräning för hela kroppen, fartfyllda pass till härlig musik, yoga eller varför inte ett pass vattengympa i poolen.  

Du väljer själv antal pass och intensitet under veckan. Alla deltar utifrån sina egna förutsättningar och är med på det de själva vill, här är det du själv som sätter kraven.  
Du kan starta morgonen med ett skönt yogapass, eller varför inte en joggingtur längs havet och till det ett dopp i det smaragdgröna vattnet före frukost. Fortsätt sedan dagen med några av våra pass eller koppla av vid poolen med en god bok och umgås med dina resevänner.  

Utöver vårt träningsutbud finns det också möjlighet till träning och aktiviteter på egen hand såsom cykling, vandring, tennis, padel, kajak, beachvolleyboll och gym. 

Ge dig själv en bra start på hösten och följ med!

Vi garanterar dig en härlig må bra vecka tillsammans med oss! 

Powered by Playitas 
Beläget ca 30 minuter söder om Rhodos stad ligger hotellet vi kommer att bo på, Levante – powered by Playitas. Här finns aktiviteter för alla, även för familjer med barn, och träningsmöjligheterna är omfattande både på land och till havs, oavsett om du väljer att träna själv eller i grupp. Självklart finns allt det där andra som du också drömmer om – sol, bad, god mat och dryck. Powered by Playitas-hotell garanterar hög nivå på allt från service till sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat. Allt är väl anpassat för såväl aktiva semesterfirare, proffsmotionärer som elitidrottare.


Rhodos 2024, klart du ska med!


Vid frågor om bokning vänligen kontakta Apollo på grupp@apollo.se