TRÄNINGSRESAN

Nu laddar vi för vår tredje träningsresa, du hänger väl med? 

Nu laddar vi för ännu en toppenvecka, där målet precis som tidigare är att hämta ny energi, träna, äta och dricka gott, umgås och ha roligt tillsammans. 

Denna gång går resan till den grekiska ön Rhodos där vi kommer att bo på Sporthotellet Levante – powered by Playitas. Hotellet är beläget på öns östkust och ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa.

Du kommer dagligen bjudas på ett brett utbud av träning i olika former. Styrketräning för hela kroppen, fartfyllda pass till härlig musik, yoga eller varför inte ett pass vattengympa i poolen?  

Du väljer själv antal pass och intensitet under veckan. Alla deltar utifrån sina egna förutsättningar och är med på det de själva vill, här är det du själv som sätter kraven.  
Här kan du starta morgonen med ett skönt yogapass, eller varför inte en joggingtur längs havet och till det ett dopp i det kristallklara vattnet före frukost. Fortsätt sedan dagen med några av våra pass eller koppla av vid poolen med en god bok och umgås med dina resevänner.  

Utöver vårt träningsutbud finns det också möjlighet till träning och aktiviteter på egen hand såsom cykling, vandring, löpning, tennis, padel och gym. 

Ge dig själv en bra start på hösten 

Vi garanterardig en härlig må bra vecka tillsammans med oss!