Massage

Att unna sig en massage lite då och då för att det är skönt är något som många gör. Men att regelbundet ge sig kropp en massage kan vara bra på flera sätt. Det finns många fördelar med massage och många studier pekar på hälsofördelar som ökad blodcirkulation, motverkad stress och mycket mer.


Klassisk Massage

Klassiska massagebehandlingar frigör din muskulatur från spänningar och värk. Massage verkar cirkulations- ökande och förebygger stress och belastningsskador. Behandlingen är även djupt avkopplande genom att beröringen stimulerar produktionen av det så kallade ”lugn-och-ro-hormonet” i kroppen. Att regelbundet gå på massage är att investera i sig själv. Din prestationsförmåga ökar och du mår bara så bra!

30 min / 450 kr

40 min / 550 kr

50 min / 650 kr

60 min / 750 kr

Maila till moa@fitnessandfriends.se för mer information.


Företagsmassage

Visst vore det fantastiskt att kunna få massage på arbetstid? Att kunna ”smita” iväg från måsten och få en lugn stund för dig själv. Det är precis det som massage på jobbet handlar om. Att kunna ge medarbetarna en lugn och avkopplande stund som dessutom är hälsofrämjande och förebygger sjukskrivning. Är detta något som kan vara intressant för det företag du arbetar på?

Maila till moa@fitnessandfriends.se för mer information.